Nederlands

Nederlands

WELKOM!
Aan de noordkant van Amsterdam bevindt zich onze Bed&Breakfast “de Noordeling”.
Het betreft een gezellig ingericht tuinhuis met 2 slaapkamers, een douche en toilet voor gezamenlijk gebruik, een apart eetgedeelte en een eigen terras. De eigenaar is gastvrij en hulpvaardig, van oorsprong kok, dus wie weet schuift u eens aan voor een lekkere maaltijd.

DE KAMER
De Noordeling  is een tuinhuis gevestigd op de begane grond in de achtertuin. Het beschikt over 2 sfeervol ingerichte 2-persoonskamers
(2 eenpersoonsbedden per kamer), met een vaste  wastafel, wekkerradio en televisie op de eigen kamer. Er is wifi internet toegang.
In de eetruimte staat een tafel met stoelen en is er gelegenheid tot het zetten van koffie en thee.
De gezamenlijke douche en toilet (2 aparte ruimtes) bevinden zich naast het eetgedeelte.
U heeft de beschikking over een eigen terras. Fietsen kunnen aan de zijkant van het huis in fietsenrekken worden neergezet.
Een koelkast en magnetron zijn aanwezig. Het geheel is voorzien van centrale verwarming. Het tuinhuis is volledig rookvrij. Huisdieren zijn niet toegestaan.
Door een afstapje in de tuin en een opstap in het tuinhuis kan het voor rolstoelgebruikers minder geschikt zijn.
Bekijk hier de foto’s!

DE BUURT
Kwakende kikkers, paarden door de straat en binnen slechts 10 minuten met de auto of bus in het centrum van Amsterdam. Verder zijn er goede busverbindingen naar diverse steden en dorpen in de omgeving. Het Waterland  met zijn mooie dorpen, alsmede Volendam, Marken en de Zaanse Schans zijn met de auto en de fiets goed bereikbaar. Er valt veel moois en cultureels te beleven. Het natuurgebied het Twiske ligt op loopafstand. Voor fietsers en wandelaars valt er veel te ondernemen. Kanoen en roeien is o.a. in Holysloot te regelen. Fietsverhuur vanuit Amsterdam Noord is mogelijk.

PRIJZEN
Kamerprijs per overnachting bij 2 personen €79,- (inclusief toeristenbelasting)
Kamerprijs per overnachting bij 1 persoon €57,- (inclusief toeristenbelasting)

-Een uitgebreid ontbijt is hierbij inbegrepen
Het ontbijt wordt in de eetkamer geserveerd tussen 07.30 en 09.30 uur. De tijd kan worden afgesproken.

-Ter registratie vragen wij om uw identiteitsbewijs.

-Gasten verzoeken we een aanbetaling van 100% van het totaalbedrag naar onze rekening over te maken. Bij aankomst (de rest) contant betalen.
Annuleren kan schriftelijk of per email. Vanaf 2 maanden vooraf aan de reserveringsdatum brengen wij 100% van het factuurbedrag in rekening.

CONTACT
Bed&Breakfast “de Noordeling”
Eigenaren: Henk Dijkman en Anita Puijk

Stoombootweg 100
1035 TZ Amsterdam
henkanit@xs4all.nl
contact@denoordeling.nl
telefoonnummer: +31(0)621958828
+31(0)653664314

KvK te Amsterdam: 34293937
ING bank
IBAN: (international bank account number)
NL45INGB0665754345, BIC INGBNL2A

ROUTE
De Noordeling is uitstekend bereikbaar
Auto: komend vanaf A1, ringweg A10 volgen richting Noord, uitrit S117 richting Landsmeer, afslag Kadoelen, rechts, voor MacDonalds rechts, 1-e afslag links, 2-e afslag rechts.
Openbaar vervoer: vanaf centraal station bus 392/125, richting Zaandam, (na 10 minuten) halte Stoombootweg uitstappen, 3 minuten lopen naar de Noordeling.